رئيس ستاد برگزاري نخستين جشنواره ملي صداي عشاير افزود: همه ما بايد قدردان زحمات، مجاهدتها و جان فشانيهاي رزمندگان دلير کشورمان در هشت سال دفاع مقدس باشيم، چراکه اگر جانفشانيها و ايثارگري اين عزيزان نبود، امروز ما نمي توانستيم به اين گونه شاد، خوشحال و شادمان کنار هم باشيم و اين استواري و سربلندي و سرافرازي ايران عزيز اسلامي مرهون خون شهداست و بايد در لحظه لحظه هاي زندگي ياد شهداي عزيز باشيم.
وي در رابطه با علل برگزاري کوچ نمادين و نخستين جشنواره ملي صداي عشاير نيز بيان کرد: کوچ و جشنواره ملي صداي عشاير در راستاي اجرايي شدن منويات مقام معظم رهبري که فرموردند دهه فجر بايد همواره براي مردم ايران شادي آفرين باشد تا مردم حلاوت و شيريني پيروزي شکوهمند انقلاب اسلامي را هيچگاه فراموش نکنند، به دستور دکتر ملک زاده، معاون رئيس جمهور و رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري برگزار شد.
اين مقام مسوول با اشاره به حضور ميليوني مردم تهران در بازديد از کوچ عشاير و نمايشگاه عشاير ايران يادآور شد: هدف ما از برگزاري کوچ نمادين و جشنواره ملي عشاير شادي مردم بود که با لطف خداوند متعال همين طور شد.
وي ايجاد شور و نشاط اجتماعي را اصل نخست فعاليتهاي معاونت گردشگري کشور و برگزاري نخستين جشنواره ملي صداي عشاير را در همين رابطه خواند و اظهار داشت: فرهنگ غني ايراني – اسلامي ما همواره با نشاط ، شور و شادماني همراه بوده و هرگاه جامعه شاد پويا باشد، بزه اجتماعي نيز کاسته خواهد شد و مردم ايران در مسير رشد، تعالي و سربلندي قرار خواهند گرفت.
اين مقام مسوول تصريح کرد: در شرايطي که ايران در صعود از پلههاي علمي قرار دارد، به سمت فضايي شدن ميرود و جزء کشورهاي سردمدار هستهاي دنيا قرار دارد، بي شک دنيا بايد بداند که فرهنگهاي اصيل و غني ايراني – اسلامي هرگز فراموش نخواهد شد و ما با برگزاري نخستين جشنواره ملي صداي عشاير ، اين اصل را به دنيا ثابت کرديم.
«جهانيان» ادامه داد: در طول برگزاري جشنواره ملي صداي عشاير شهرنشينان و پايتخت نشينان، به دور از هرگونه هياهوي سياسي براي گذر از تحريمها و فشارهاي غربي ها، هفتهاي شاد و متفاوت را در تهران تجربه کردند و خواست همه آنها تکرار چنين برنامههايي است تا نسل جديد و فرزندان مان در خلال زندگي ماشيني، آداب، رسوم و سنن اصيل ايراني و فرهنگ مختص اقوام و عشاير را به خوبي بشناسند و با شناخت و آگاهي براي حفظ و حراست و احياي آنها کوشا باشند.
وي تصريح کرد: تلفيق زندگي جديد و سنتي و شور، شعف مردم به دنيا ثابت کرد که ايران اسلامي در مقابل فشارها و زورگويي هاي خارجي ها نه تنها تسليم نشده، بلکه با روحيه اي مضاعف آماده مقابله با شيطنت هاي اجتماعي آنها است.
معاون گردشگري کشور برگزاري جشنواره ملي صداي عشاير را با همت تمام عشاير و غيور مردان ايران زمين و تشريک مساعي تمام دستگاههاي دولتي، انتظامي، امنيتي و خدماتي خواند و خاطر نشان کرد: اين جشنواره هديهاي ناچيز به همه مردم خوب و عزيز ايران اسلامي است و از امروز گردشگري عشاير جزء 5 اولويت اصلي سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري است.
رئيس برگزاري نخستين جشنواره ملي صداي عشاير افزود: معاونت گردشگري کشور بر همين اساس سعي دارد با برنامهريزي صحيح و اصولي و همه جانبه براي معرفي آداب، رسوم، سنن، هنرهاي سنتي، صنايع دستي و زيباييهاي مردم غيور و عشاير نشين کشور به تمام مردم ايران برنامهريزي کند .
وي ميزان استقبال از کوچ نمادين و جشنواره عشاير را ميليوني عنوان و بيان کرد: خوشبختانه در مدت برگزاري نخستين جشنواره ملي شاهد استقبال ميليوني از اين جشنواره بوديم به گونهاي که بيش از 2 ميليون نفر از کوچ نمادين عشاير که از ميدان ونک تا خيابان جام جم به طول انجاميد بازديد کردند و در ادامه آن بر اساس آمارهاي همکاران ما در نمايشگاه بين المللي تهران با احتساب بازديد کنندگان از کوچ عشاير 7 ميليون نفر از نخستين جشنواره کوچ عشاير بازديد کردند.
اين مقام مسوول اظهار داشت: ما اميدواريم با تعامل، همکاري و هماهنگي همه دستگاه هاي دولتي از جمله وزارت خانه هاي صنعت، معدن و تجارت، جهاد کشاورزي، آموزش و پرورش، جمعيت هلال احمر، استانداران، ادارات کل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري، نيروي انتظامي و بخش خصوصي که در رابطه با اياب و ذهاب و اسکان عشاير شرکت کننده در جشنواره ملي صداي عشاير ما را ياري دادند با يک برنامهريزي هدفمند و منسجم بتوانيم شاهد برگزاري جشنواره ها و نمايشگاههاي کوچ عشاير و معرفي ظرفيت هاي عشايري کشور در تمام نقاط ايران اسلامي باشيم.
وي تاکيد کرد: برگزاري جشنواره هاي عشايري فرصتي براي معرفي و جذب گردشگران داخلي و خارجي علاقمند به اين زيبايي ها خواهد بود که هم به رشد و توسعه اين فرهنگ کمک ميکند و هم از درآمد اقتصادي حاصل از آنها مردم اين مناطق و جوامع ميزبان محلي نهايت استفاده را مي برند.
انتهای پیام/